HABERLER

15.12.2011

BASKETBOL

Beşiktaş Milangaz Derbide Destek Bekliyor

Cumartesi günü saat 19.30'da Galatasaray MP ile Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynayacağımız derbi maça taraftarlarımızı davet ediyoruz.

Beşiktaş Milangaz EuroChallenge Kupası B Grubu'nda oynadığı 6 maçın 6'sını da kazanarak grubunu namağlup lider tamamlayarak taraftarlarımızı ve camiamızı gururlandırdı.

Avrupa'da rakiplerini bir bir mağlup eden siyah-beyazlılarımız, ligde de Cumartesi günü Galatasaray MP ile zorlu bir derbide mücadele edecek.
TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİ BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

17 Aralık Cumartesi günü saat 19.30'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak bu zorlu mücadelede tüm taraftarlarımızı tribünde desteğe davet ediyoruz.

Pops Mensah-Bonsu'nun transferiyle daha da güçlenen siyah-beyazlılarımız, Avrupa'da elde ettiği başarıyı ligde de devam ettirmenin hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe derbisinde Sinan Erdem Spor Salonu'nda müthiş bir atmosfer oluşturan Büyük Beşiktaş taraftarının desteği ile Galatasaray MP derbisinden de galibiyetle ayrılmayı amaçlayan takımımız, taraftarlarımıza güzel bir oyun da izlettirmek istiyor.

AFİŞLER BEŞİKTAŞ MEYDANINDA

Maçla ilgili afişler Beşiktaş meydanına asılırken, 2011 yılının son derbisi olma özelliği de taşıyan bu karşılaşmanın biletleri de Biletix'ten satışa çıktı.

BİLET FİYATLARI

Bilet fiyatları şu şekildedir: (Bilet kategorilerini aşağıdaki Sinan Erdem Spor Salonu krokisinden detaylı olarak görebilirsiniz)

Beşiktaş Milangaz'a Galatasaray derbisinde siz de tribünden destek olun. Biletler 10, 20 ve 50 (vip) TL.

Kategori 1 : 20 TL
Kategori 2 : 10 TL
VIP : 50 TL

SİNAN ERDEM SPOR SALONU KROKİSİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

İnternetten bilet almak için tıklayınız...

KOMBİNE KARTLAR GEÇERLİ

Milangaz Arena'dan kombine alan taraftarlarımızın Kombine kartları Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda da geçerli olacaktır. Taraftarlarımızın kombine kartlarını beraberinde getirmelerini gerekmektedir.

Milangaz Arena Protokol tribünü kombine kart sahipleri için Sinan Erdem Spor Salonu'nda 105. blokta  11. ve 12. sıralar ayrılmıştır.

Milangaz Arena Bench Arkası kombine kart sahipleri için Sinan Erdem Spor Salonu'nda 106. blokta 1. ve 2. sıralar ayrılmıştır.

Milangaz Arena diğer tribünlerimizden kombine kart sahipleri için 117. blokta 1 ve 13.  sıralar arası ayrılmıştır.
 
SİNAN ERDEM SPOR SALONU'NA ULAŞIM ALTERNATİFLERİ

Ataköy'de bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'na Metrobüsle rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Şirinevler durağında metrobüsten indikten sonra yönlendirmeleri takip etmeniz yeterlidir.

Eğer deniz yolunu tercih ediyorsanız, Bakırköy Deniz Otobüsü iskelesinde indikten sonra kısa bir taksi yolculuğu ile salona ulaşabilirsiniz.

Sinan Erdem Spor Salonu, Ataköy otobüs durağına da yürüme mesafesindedir. Ayrıca salonun otoparkı mevcuttur.
 
KOMBİNE KART SATIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Beşiktaş Milangaz Arena kombine kartlarımızdan almak için lütfen tıklayınız.