HABERLER

10.12.2011

BASKETBOL

Banvit:86 Beşiktaş Milangaz:67

Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi'nin 9. haftasında Banvit'e 86-67 mağlup oldu.

Siyah-beyazlılarımız karşılaşmaya Zoran Erceg, Can, Marcelus Kemp, Ersin ve David Hawkins beşiyle başladı.

Karşılaşmanın ilk sayısı David Hawkins'den geldi. Her iki takım da birbirlerine üstünlük sağlamaya çalıştı. Yeni transferimiz Manseh-Bonsu oyuna girdi. Beşiktaşımız ilk çeyreği 22-23 önde tamamladı.

Maçın ikinci çeyreği Banvit'in 3 sayılık basketi ile başladı. Geride kalan 3 dakikada siyah-beyazlılarımız, 2 sayı bulabildi. İlk yarının bitimine 4 dakika kala skor 36-29 oldu. 2. çeyreği takımımız 50-35 geride bitirdi.
Karşılaşmanın 3. çeyreğine takımımız, David Hawkins'in sayısıyla başladı. 3. çeyrekte tutuk bir oyun sergileyen siyah-beyazlılarımız, Banvit'in üst üste gelen 3 sayılık basketlerine engel olamadı. Takımımız, Ersin Dağlı'nın iki sayılık basketi ile farkı 11 sayıya indirdi. Maçın 3. çeyreği 67-50 rakibimizin üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın son çeyreği Banvit'in sayısıyla başladı. Bu çeyrekte de etkili bir oyun sergileyemeyen takımımız, farkın açılmasına engel olamadı. Karşılaşmanın bitimine 5 dakika kala skor 78-58 takımımızın aleyhine geçildi. Karşılaşmada iyi bir oyun ortaya koyamayan siyah-beyazlılarımız sahdan 86-67 yenik ayrıldı.