HABERLER

Engellilerimiz Bowling Oynadı

Siyah-beyazlılarımız, Beşiktaş Belediyesi’nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlediği ‘Engelliler Bowling Turnuvası’nda şampiyon oldu.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen etkinlik Ortaköy Korukent Bowling Salonu’nda gerçekleştirildi. Turnuvaya Bedensel Engelliler Şubemizden; Şube Koordinatörümüz Erdem Göksel, Antrenörümüz Mehmet Önüt, İdari Menajerimiz Handan Karatekin ile oyuncularımızdan Ali Alu, Deniz Acar, Engin Ekinci, İlhan Tuncay ve Zafer Gültekin katıldılar.
12 takımda 75 oyuncunun birincilik için yarıştığı turnuvada siyah-beyazlılarımız, dördüncü kez birinci olmayı başardı. Etkinliğin ardından internet sitemize açıklamalarda bulunan Antrenörümüz Mehmet Önüt, "Beşiktaş Belediyesi’ne böylesine güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza attığı için teşekkür ediyorum. Engelli vatadaşlarımıza yılın bir günü değil her zaman hayatın her alanında gerekli ilgi ve alakanın gösterilmesi gerekmektedir. Takımımız için de böyle bir organizasyonun içinde olmak onlara haftasonu oynanacak karşılaşma öncesi güzel bir moral kaynağı oldu" diye konuştu.