HABERLER

01.12.2011

BASKETBOL

'Ciddi Bir Şekilde Hazırlanıyoruz'

Erkek Basketbol Takımımız’ın Başantrenörü Ergin Ataman, Olin Edirne maçına ciddi bir şekilde hazırlandıklarını kaydetti.

Beko Basketbol Ligi’nde geri kalan 7 haftada sadece bir mağlubiyet alarak, sıralamada 2. sırada bulunan Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, 3 Aralık Cumartesi günü Beşiktaş Milangaz Arena’da Olin Edirne ile karşılaşacak.
Bu önemli karşılaşma öncesi Başantrenörümüz Ergin Ataman internet sitemize maçı değerlendirdi. Zor bir maç olacağına dikkat çeken deneyimli hocamız, “Lige önem veriyoruz ve Olin Edirne karşılaşmasına da ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Olin Edirne güçlü bir ekip ve iyi bir oyuncu kadrosuna sahipler, geçen sene bizi evimizde mağlup etmeyi başarmışlardı. Yapacağımız transferlerin bu maça yetişeceğini sanmıyorum. Bunun haricinde Zoran Erceg’in hafta içinde bir rahatsızlığı vardı, o da iyileşerek aramıza katıldı. Cumartesi günü taraftarımıza büyük iş düşüyor. Bu sezon bizi hiç yalnız bırakmadılar. Aynı şekilde Olin Edirne karşılaşmasında da bizim yanımızda olacaklarında eminim. Onlara ihtiyacımız var” diye konuştu.