HABERLER

25.11.2011

GÜNCEL HABERLER

Forum İstanbul Kartal Yuvası Açıldı

Forum İstanbul Kartal Yuvası mağazamız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve futbolcularımızın katıldığı törenle açıldı.

Bayrampaşa'da bulunan Forum İstanbul'daki Kartal Yuvası mağazamızın resmi açılış töreni bugün İkinci Başkanımız Metin Keçeli, Muhasip Üye ve Asbaşkanımız Engin Baltacı, Futbol Komitesi Üyesi, Sponsorluklar, Amatör Şubeler, Yatırımlar ve Derneklerden Sorumlu Üyemiz Doğan Küçükemre, Genel Müdürümüz Murat Ülgen ile futbolcularımız, İbrahim Toraman, Ricardo Quaresma, Roberto Hilbert, Filip Holosko, Mustafa Pektemek, İsmail Köybaşı, Atınç Nukan, Muhammed Demirci ve Julio Refuge Alves katıldı.

Açılışa yoğun bir ilgi gösteren taraftarlarımız, futbolcularımız ile tanışma fırsatı elde etti. Basın mensuplarının da ilgi gösterdiğia açılışta, taraftarlarımız futbolcularımızla birlikte fotoğraf çektirdi ve onlardan imza aldı.

Açılış töreninin ardından internet sitemize açıklamalarda bulunan İkinci Başkanımız Metin Keçeli, “Gayet modern ve geniş ürün yelpazesine sahip bir mağazayı daha taraftarlarımızla buluşturmanın mutluluğu içindeyiz. Sportif ürünlerin kulübümüze ekonomik anlamda büyük katkıları oluyor. Taraftarlarımızın mağazalarımıza olan ilgisinin artarak devam etmesini istiyoruz” diye konuştu.

KARTAL YUVASI MAĞAZAMIZA BEKLERİZ

İstanbul'un en gözde alışveriş merkezlerinden birisi olan, aynı zamanda Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi unvanına sahip Forum İstanbul'da Beşiktaşımız'ın lisanslı ürünleri de yerini almış oldu.

Kartal Yuvası mağazalarımız arasında dizaynı ve konumu ile özel bir yere sahip olan Forum İstanbul mağazamız, yaklaşık 200 metrekarelik alanda hizmet vermektedir. Mağazamızda erkek, kadın, çocuk, aksesuar, ev tekstili ve A Takım ürünleri olmak üzere tüm ürün gruplarımız yer alıyor.

Forum İstanbul Kartal Yuvası mağazamızın iletişim bilgileri şöyledir:

Adres:
Forum İstanbul Kat:1 Blok: FF Mağaza No: 148
Kocatepe Mahallesi, Paşa Caddesi
Bayrampaşa - İstanbul

Telefon:
0212 437 06 74 - 0212 437 06 75