HABERLER

04.11.2011

BASKETBOL

Taraftarlarımızı Derbiye Bekliyoruz

Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın, Fenerbahçe Ülker’le oynayacağımız derbiyi taraftarlarımızın desteğiyle kazanacaklarını söyledi.

Sarı-lacivertli ekiple çok zorlu bir derbi maça çıkacaklarını söyleyen Şeref Yalçın, “Takımımızdaki oyuncularımızın hepsi formunu yakaladı. Tam takım halinde derbiye kilitlenmiş durumdayız. Herhangi bir eksiğimizin olmaması da son derece sevindirici” diye konuştu.

Fenerbahçe Ülker maçını Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olmasına da açıklık getiren Yalçın, “Teknik ekibimiz ve Deron Williams, derbinin Sinan Erdem’de oynanmasını istedi. Ayrıca bayram günü metrobüslerin ücretsiz oluşunu ve taraftarlarımızın salona ulaşımının kolay olduğunu da göz önüne alarak bu durumu uygun bulduk” ifadelerini kullandı.

Şeref Yalçın ayrıca derbide tüm Beşiktaşlıları tribünde görmek istediklerini belirterek, “Maçın bilet fiyatları oldukça makul seviyede. Bu zorlu derbide taraftarlarımızı yanımızda görmek ve galibiyeti beraber kutlamak istiyoruz” dedi.