HABERLER

Beşiktaş Futbol A.Ş.'den Duyuru

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Olağan Genel Kurul Toplantısı'na çağrı...

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI’NA ÇAĞRI

Şirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 01.06.2010 -31.05.2011 dönemi çalışmalarını incelemek ve aşağıdaki gündemi görüşüp karara bağlamak üzere, 14 Kasım 2011 günü saat 11.00’de Süleyman Seba Cad. No:48 BJK Plaza C Blok Kat:4 Beşiktaş – İstanbul adresinde yapılacaktır.

Sayın ortaklarımızın toplantıdan en geç bir hafta önce şirketimizden giriş kartlarını alarak toplantıda bizzat bulunmalarını veya bir temsilci göndererek kendilerini temsil ettirmelerini rica ederiz.

14 Kasım 2011 günü yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, kendilerini vekaleten temsil ettirecek ortaklarımızın vekaletlerini aşağıdaki forma göre hazırlamalarını ve 9 Mart 1994 günü Resmi Gazete’de yayınlanan Sermaye Piyasası Kurulu Seri:IV No:8 Tebliğ hükümleri çerçevesinde notere onaylatacakları vekaletnamelerini şirketimize tevdi etmelerini rica ederiz.

Hisseleri Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) düzenlemeleri çerçevesinde kaydileştirilmiş olan ortaklarımız, kendilerini MKK düzenlemelerine göre Genel Kurul Blokaj Listesi’ne kayıt ettirerek alacakları giriş kartları ile Genel Kurul toplantısına katılabileceklerdir.

MKK’nın 551 no.’lu Genel Mektubunda belirtildiği üzere; hisse senetlerini fiziki olarak elinde bulunduran ve henüz kaydileştirmeyen ortaklarımız da hissse senetlerinin kaydileştirilmesi şartı aranmaksızın Türk Ticaret Kanunu hükümleri çerçevesinde hisse senetlerini blokaj ettirmek suretiyle, kendilerini Genel Kurul Blokaj Listesine kayıt ettirerek alacakları giriş kartları ile Genel Kurul toplantısına katılabileceklerdir.

01.06.2010-31.05.2011 dönemine ait ayrıntılı Bilanço ve Gelir Tablosu ile Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporu, Denetçiler ve Bağımsız Denetçi Raporları, halihazırda www.bjk.com.tr adresinde yayınlanmakta olup, basılı olarak da 31 Ekim 2011 tarihinden itibaren Şirketimizin idare merkezinde Sayın Ortaklarımızın tetkiklerine hazır bulundurulacaktır.

TOPLANTI GÜNDEMİ İÇİN TIKLAYINIZ

VEKALETNAME ÖRNEĞİ İÇİN TIKLAYINIZ