HABERLER

18.10.2011

FUTBOL

Antrenman Notları

Siyah-beyazlılarımız, Dinamo Kiev maçı hazırlıklarına devam etti.

Beşiktaşımız, UEFA Avrupa Ligi E grubu 3. maçında 20 Ekim Perşembe günü saat 22.05'de deplasmanda oynayacağı Dinoma Kiev maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenörümüz Carlos Carvalhal'ın yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.

Çalışmaya milli takıma giden oyuncumuz Atınc Nukan ile, tedavisine devam edilen kalecimiz Rüştü Reçber ve ameliyat olan kaptanımız İbrahim Toraman ile genç futbolcumuz Muhammed Demirci katılmadı.

Sakatlığının ardından takımla birlikte çalışmalara katılan Hugo Almeida, kaslarında aşırı ağrı olduğundan salonda çalışırken; Ersan Gülüm ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı koşu ve topla çalışmalara devam etti.

Antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yapıldı.

Kısa koşular ve pas çalışmasıyla başlayan idman, taktik çalışmalarının yer aldığı yarım sahada uygulanan program ile devam etti. Daha sonra yapılan çift kale maç ile çalışma sona erdi.

Bu arada taktik çalışmasında sağ arka adalesinde sertleşme olan oyuncumuz Guti Hernandez antrenmanı yarıda bıraktı. Kulüp doktorumuz Devrim Urgun, yıldız futbolcumuzun tedbir amaçlı antrenmanı bıraktığını ve durumuna yarın bakılıp karar verileceğini söyledi.

Takımımız yarın saat 15.00'de özel bir uçakla Ukrayna'ya hareket edecek.

Antrenörümüz Carlos Carvalhal, Ukrayna'da yarın saat 19.15'de basın toplantısı yapacak. Siyah-beyazlılarımız, saat 19.30'da ise maçın oynanacağı statta son antrenmanını yapacak.