HABERLER

05.08.2011

GÜNCEL HABERLER

Kulübümüz Bir İlke Daha İmza Attı

Beşiktaş Dergisi'nin IPAD versiyonu Denizbank'ın sponsorluğunda "Beşiktaş Farkıyla" yayın hayatına başladı.

Türkiye'de kulüp yayıncılığında bir ilki daha Beşiktaşımız gerçekleştirdi. Kulübümüzün resmi dergisi "Namağlup Tek Şampiyon Beşiktaş", IPAD ortamındaki sınırlı digital dergiler arasına katıldı.
Digital mecrada geleceğe yönelik ciddi planlamalar yapan kulübümüz, Beşiktaş Dergisi'nin IPAD versiyonunu gururla sunar...
Digital dergimizde neler yok ki... Haberler özel bir sistemle sanki kağıttan okuyormuş hissi verirken, görüntü kalitesiyle digital ortamda dergi okumanın keyfini yaşayacaksınız. Dergimizi okurken fondan gelen müzik ile keyiflenecek, BJK TV'nin hazırladığı video görüntülerini izleyince ise gerçek bir digital dergi ile karşı karşıya olduğunuzu fark edeceksiniz. Elbette ki tüm özellikler sadece bunlarla sınırlı değil, IPAD dergimizi ücretsiz olarak indirin ve diğer tüm özellikleri kendiniz keşfedin.
Türkiye'nin iddialı birçok dergisinden henüz bir kısmının adım atabildiği digital dergi yayıncılığında, kulübümüzün attığı bu önemli adım birçok rakibimize de yol gösterici olacaktr.
Dünyadaki tüm Beşiktaşlılar!
Beşiktaş Dergisi'nin Ağustos 2011 IPAD versiyonunu Apple Store'dan "Beşiktaş Dergi" adıyla arama yaptırarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
BJK Bonus Card projesinde önemli bir rol üstlenen, ayrıca Beşiktaş Dergisi'nin IPAD versiyonuna sponsor olarak dünyadaki tüm taraftarlarımızın dergimize ulaşmasını sağlayan Denizbank'a katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
IPAD dergimizin teknik işlemlerini yürüten, önemli fikirleriyle digital dergimizin geliştirilmesinde katkı sağlayan Fuagra Medya Ajansı'na da takdirlerimizi sunarız.
Dünyanın neresinde olursanız olun artık Beşiktaş Dergisi size IPAD'iniz kadar yakın...
Not: IPAD'inizden dergimizi indirebileceğiniz link şöyledir: http://itunes.apple.com/us/app/id444271620?ls=1&mt=8