HABERLER

29.07.2011

FUTBOL

Sakat Futbolcularımızın Son Durumu

Kulüp Doktorumuz Devrim Urgun, sakatlığı bulunan futbolcularımızın durumuyla ilgili bir açıklama yaptı.

BJK TV’ye telefonla bağlanarak oyuncularımızın son durumunu değerlendiren Devrim Urgun, İspanyol oyuncumuz Guti için “Sakatlığından hemen sonra yaptığımız tetkiklerde ve çekilen MR sonucunda bir yırtık görülmedi. Sadece sol üst adelesinde zorlanmaya rastlandı. Son 1 haftadır tedavisi sürüyor. Büyük ihtimalle Pazartesi günü takımla birlikte çalışmalara başlayacak” dedi.
Yeni transferlerimizden Mustafa Pektemek hakkında da bilgi veren Urgun, “Mustafa Pektemek geçen sene Ağustos ayında ön çapraz bağ ameliyatı geçirdi. Operasyondan sonra gerekli olan 5-6 aylık tedavi sürecinde bazı şikayetleri olmuş ve tedavi süreci aksamış. Bu yüzden acele etmiyoruz, daha temkinli bir şekilde tedavi sürecine devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
Avusturya kampında sakatlanan ve geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Ersan Gülüm’ün tedavisinin iyi gittiğini de ifade eden Devrim Urgun, İspanya’da katıldığımız turnuvada sakatlanan İsmail Köybaşı’nın ayağında darbeye bağlı bir ödem oluştuğunu ve büyük ihtimalle Pazartesi günü takımla birlikte antrenmanlara çıkacağını söyledi.