HABERLER

18.07.2011

BASKETBOL

Basketbol Altyapımız Çalışmalara Başladı

Basketbol altyapımızın 2011–2012 sezonu çalışmaları, bugün BJK Süleyman Seba Spor Salonu'nda başladı.

Basketbol takımlarımızın geleceği olan genç oyuncularımıza temel eğitimlerin verildiği Basketbol Altyapımız, yeni sezonun ilk çalışmasını yaptı.
Çeşitli yaş gruplarına eğitim verilen altyapımızla ilgili olarak internet sitemize açıklamalar yapan Basketbol Altyapı Sorumlumuz Hakan Özmızrak, en büyük hedeflerinin Beşiktaşlı nesiller yetiştirmek olduğunu söyledi. Özmızrak, "Çalışmalar bugün itibarıyla başladı ve yoğun bir şekilde devam edecek. Geçen senelerde olduğu gibi bu sene de oyuncularoımıza temel basketbol bilgilerini ve terbiyesini vererek Beşiktaş’a ve Türk basketboluna yetenekli gençler yetiştirmek istiyoruz. Geçen sene iki oyuncumuzu Beşiktaş Bayan Basketbol Takımı’na gönderdik. Bu gençlerden Ayşe Cora şu anda Genç Milli Takım’da Avrupa Şampiyonası’nda sayı krallığında önde gidiyor. Bu sene de A Takıma çıkmaya aday üç oyuncumuz var" diye konuştu.
Erkek Basketbol Takımımız'ın antrenörü Ergin Ataman'ın yeni sezonda gençlere yer vermek istediğini belirten Hakan Özmızrak, "Ergin hocamızla genç oyuncularımız hakkında sürekli görüşüyoruz. Beşiktaş Basketbol Altyapısı gençler için büyük bir fırsat" dedi.