HABERLER

13.07.2011

Futbol Okullarımızda Yaz Dönemi Sürüyor

Futbol okullarımızdaki çalışmalar kulübümüze yeni gençler kazandırmak için son hızıyla devam ediyor.

Yaklaşık iki hafta önce başlayan yaz dönemi futbol okulumuzda, 6 – 15 yaş çocukların tecrübeli hocalarımızın eşliğindeki çalışmaları devam ediyor. Altyapımıza yeni yetenekler kazandırılması için büyük öneme sahip olan futbol okullarımızda yaz dönemi eylül ayına kadar devam edecek.
Futbol okulu antranörlerimizden Naci Göynü futbol okullarının son durumu hakkında internet sitemize açıklamalarda bulundu. Futbol okullarının önemini dile getiren Naci Göynü, "Çocuklar Beşiktaş altyapısına girmek için çok istekli. Bizde onlara tecrübelerimizi aktarararak kulübümüze yakışır düzgün, yetenekli ve karakterli oyuncular olarak onları altyapımıza kazandırmak istiyoruz" dedi.
Çocukların fiziksel ve mental gelişimleri hakkında da düşüncelerini söyleyen Naci Göynü, "Bu yaşlar onlar için çok önemli, gelişme çağında oldukları için besinlerine ve uykularına çok dikkat etmeleri gerekmekte bizde onlara bu konuda yönlendirmelerde bulunuyoruz. Biz eminiz ki futbol okularından yetenekli ve düzgün karakterli çocuklarımızı altyapımıza ve Türk futboluna kazandıracağız" diye konuştu.



Diğer Haberler