HABERLER

12.07.2011

Eski Hak Sahipleri Kombine Kartlarını Yeniliyor

Kombine kartlarımızda genel satışlar başlamadan önce eski hak sahibi taraftarlarımız kombine kartlarını yenilemeye devam ediyor.

2011 – 2012 sezonunda Spor Toto Süper Lig’de, UEFA Avrupa Ligi’nde ve Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele edecek olan Futbol Takımımız'ı desteklemek isteyen taraftarlarımız kombine kart satışlarımıza ilk günden beri ilgi gösteriyor.
Eski kombine kart sahibi taraftarlarımız 13 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00'a kadar kendilerine tanınan öncelikli yenileme hakkını kullanmak için Fiyapı İnönü Stadı Kapalı Tribün altında bulunan Kartal Yuvası 2 nolu mağazamıza gelerek yeni kombine kartlarını alıyor.
Bugün kombine kartını yenileyen taraftarlarımızdan Ahmet Aksoy ve Kaan Bükey düşüncelerini internet sitemize aktardı. Takımımızdan bu sene şampiyonluk beklediğini söyleyen Ahmet Aksoy,  "Tayfur Havutçu’ya çok güveniyorum. İçimizden gelen biri, ayrıca Guti’den de bu sene patlama bekliyorum" dedi.
Kaan Bükey ise, "Avrupa’da en az yarı final ve Türkiye’de ise şampiyonluk bekliyorum. Bebe ve Quaresma’ya çok güveniyorum. Gurbetçiler isabetli transferler" diye konuştu.
Eski kombine kart sahibi taraftarlarımıza tanınan öncelik hakkı 13 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00'da sona erecek ve Perşembe gününden itibaren genel satışlara başlanacak.

Diğer Haberler