HABERLER

30.04.2011

Futbolcularımızdan Değerlendirmeler

Kaptanımız İbrahim Toraman, Beşiktaş formasıyla ilk golünü atan Mehmet Aurelio ile uzun bir aradan sonra forma giyen Rıdvan Şimşek, derbiyi değerlendirdi.

Kaptanımız İbrahim Toraman, "Bugün taraftarımızın desteğiyle kendi sahamızdaki son derbiyi kazandığımız için mutluyuz. İyi oynamaya ve iyi mücadele etmeye çalıştık. İlk yarı değil ama ikinci yarıda güzel oynadık ve pozisyonları gole çevirdik. İyi bir karşılaşma izlettirdiğimizi söyleyebilirim" diye konuştu.
Karşılaşmanın 59. dakikasında aşırtma kafa vuruşuyla ilk golümüzü atan Mehmet Aurelio, aynı zamanda siyah-beyazlı formamızla da ilk golünü atmış oldu. Aurelio, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Benim için de ayrı bir önem taşıyordu. Güzel bir maç oynadık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum" diye konuştu.
Sakatlığı nedeniyle uzun süre formadan uzak kalan Rıdvan Şimşek ise bugün maçın ikinci devresinde oyuna dahil oldu. Taraftarlarımızın tezahüratlarıyla desteklediği Rıdvan Şimşek, duygularını şu sözlerle anlattı:
"Öncelikle maçın ilk yarısı ortada geçti. Ancak ikinci yarıda bizim üstünlüğümüz vardı. 2 şutumuz direkten döndü ve sonrasında 2 gol bulduk. Kazandığımız için mutluyuz. Taraftarlarımızın oyuna girerken benim adıma tezahürat yapmaları beni çok duygulandırdı. Onlara buradan çok teşekkür ediyorum."
 

Diğer Haberler