HABERLER

30.04.2011

Ergin Ataman’ın Açıklaması

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı Başantrenörümüz Ergin Ataman, Efes Pilsen karşılaşması sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Ataman, bu sezon kendi sahamızda derbi maçı kazanamayan bir Beşiktaş Cola Turka'nın olduğunu belirterek, ''Bunun hayal kırıklığını yaşıyoruz. Ancak bazı gerçekleri görmezden gelmemeliyiz. 5-6 kişiyle bu tür maçları kazanmamız mümkün değil. Özellikle kenardan gelen oyuncuların eksi yönde etkileri yenilgiyi getirdi'' dedi.
Maçın 3. periyodunda ikili bir mücadele sırasında başını yere vuran sahanın iyilerinden Ogilvy'nin beyin travması geçirdiğini dile getiren tecrübeli antrenörümüz, ''Ogilvy'yi bir kez daha oyuna almak istediğimde kenarda olmadığını gördüm. Beyin travması geçirdiği için soyunma odasında müşahade altına alınmış'' diye konuştu.
Efes Pilsen karşısında maçın büyük bölümünde üstün olduklarını kaydeden Ataman, ''Oynayanların aşırı yorulmaları sonrası oyunda denge geldi. Özellikle uzun oyunculardan gerekli katkıyı alamıyoruz'' dedi.

Diğer Haberler