HABERLER

12.03.2011

Tarsus Belediye Hazırlıkları Başladı

Beşiktaş Cola Turka Kadın Basketbol Takımımız, Spor Toto Türkiye Kupası Yarı Finali'nde Tarsus Belediyesi ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Takımımız, Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda yaklaşık olarak 1 saat 45 dakika süren antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından taktik ve şut ağırlıklı çalışmalar yaptı. Ekibimiz yarın (13 Mart) sabah saatlerinde yapacağı şut antrenmanı ile hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak. Spor Toto Türkiye Kupası Yarı Final mücadelesi 13 Mart Pazar günü saat 17.30'da aynı salonda yapılacak.
İnternet sitemize açıklama yapan başarılı oyuncumuz Iziane Castro Marques, "Çok güzel bir organizasyon oluyor. Bütün ülkelerde böyle turnuvalar düzenlenir. 8’li finale kalan takımlarla oynamak bizim için aslında play-off’lara ciddi bir hazırlık olanağı da sağlıyor. Dünkü maça bakarsak iyi bir takıma karşı çok güzel bir karşılaşma oynadık. Maçın büyük bir bölümünde iyi oynadık, fakat geriye düştüğümüz zamanlar oldu. Bu zamanlarda da oyunu kendi lehimize çevirmeyi bildik. Kazanmaya odaklanmıştık ve sonuçta da kazandık. Benim de bu galibiyette payım olduğu için çok mutluyum. Turnuvanın sonunda da kupayı kaldırarak mutlu olan taraf biz olmak istiyoruz" diye konuştu.



Diğer Haberler