HABERLER

11.03.2011

Futbolcularımızdan Açıklamalar

Futbolcularımız İbrahim Toraman, Ekrem Dağ ve Doğukan Pala, Manisaspor karşılaşması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Manisa deplasmanından galibiyetle ayrılamadıkları için üzgün olduklarını belirten İbrahim Toraman, "Oyunun kontrolü çoğu zaman bizdeydi. Manisaspor daha çok defans yapmayı düşündü. Onlar kapandı ve kontraataklarla pozisyon aradı. İlk yarı değil ama ikinci yarı pozisyonlarımız vardı. Her şeye rağmen kazanabilirdik. Bazen olmayınca olmuyor. Kazanmaya gelmiştik, ama olmadı. Çok üzgünüz" dedi.
Futbolcumuz Ekrem Dağ ise defansta gol yememelerinin önemine işaret etti ve "Mücadelesi yoğun bir maç oldu. İnönü'de Manisaspor'u yendik, buraya da kazanmaya gelmiştik. Pozisyonlar bulduk ancak olmadı" diye konuştu.
Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve ilk kez A Takım ile birlikte sahaya çıkan Doğukan Pala, Teknik Direktörümüz Bernd Schuster'e görev verdiği için teşekkür etti. Pala, "Hocamın güvenini boşa çıkartmadığımı düşünüyorum. Bundan sonra görev verirse layıkıyla yerine getirmek istiyorum. Bugün kazanmak istiyorduk ancak olmadı, üzgünüz" diye konuştu.

Diğer Haberler