HABERLER

11.03.2011

\"Amacımız Türkiye Kupası’nı Kazanmak\"

Beşiktaş Cola Turka Kadın Basketbol Takımı Antrenörümüz Aziz Akkaya, oyuncumuz Melike Bakırcıoğlu ile birlikte Samsun Basketbol galibiyetinin ardından basın toplantısı düzenledi.

Samsun Basketbol'u 89-81 mağlup ederek Spor Toto Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen siyah-beyazlılarımızın başarılı antrenörü Aziz Akkaya, "Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Halen geçtiğimiz hafta yaşadığımız travmanın etkisinden kurtulmaya çalışıyoruz. Bugün de bu nedenle çok inişli çıkışlı bir grafik izledik. Kadromuzda bulunan herkese şans vermeye çalıştık. 89 sayı atmak iyi ama 81 sayı yemek bize yakışmadı. Demek ki çok daha iyi savunma yapmamız gerekiyor. Buradaki amacımız kupayı kazanmak. Bunun için de elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Oyuncumuz Melike Bakırcıoğlu ise şunları söyledi:
"Maça iyi başladık fakat belli bir süre iyi, bir süre kötü oynadık. Samsun iyi bir takım. Biz de zaman zaman yaptığımız hatalarla onların bizi yakalamasına izin verdik. Buradaki amacımız maçlarımızı kazanarak İstanbul'a kupayla dönmek. Bundan sonra artık rakiplerimizi bekleyip onlara göre hazırlık yapacağız."

Diğer Haberler