HABERLER

12.03.2011

Basketbolda Derbi Heyecanı

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, 21. hafta maçında bugün ezeli rakibi Fenerbahçe Ülker'e konuk olacak.

12 Mart Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda saat 17.00'de başlayacak derbiyi Aytuğ Ekti, Alper Özgök, Fatih Arslanoğlu hakem üçlüsü yönetecek.
Ligde geride kalan 20 hafta sonunda 18 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunan son şampiyon Fenerbahçe Ülker, puan cetvelinin zirvesinde yer alıyor.
Ligin ilk devresindeki müsabakayı rakibimiz 74-67 kazanırken, siyah-beyazlılarımız rövanş mücadelesini alarak olası play-off eşleşmesine eşit konumda başlamayı hedefliyor.
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ligde 13 galibiyet 7 mağlubiyetle 5. sırada bulunuyor. Ergin Ataman'ın başantrenörlüğe gelmesinin ardından kadrosunu Marcelus Kemp, Serkan Erdoğan ve Hüseyin Beşok ile güçlendiren siyah-beyazlılarımız, 3 maçlık galibiyet serisini sürdürmek istiyor.
Ergin Ataman ile çıktığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 mağlubiyet alan siyah beyazlılarımızın yeni transferleri Marcelus Kemp, 22 sayı ortalamasıyla takımın en skorer oyuncusu durumunda bulunuyor. Takımımızda Andrew James Oqilvy de 6,42 ribaund ortalaması ile oynarken, Mire Chatman da 5,39 asist ortalamasıyla mücadele ediyor.

Diğer Haberler