HABERLER

11.03.2011

Samsun Basket Hazırlıkları

Spor Toto Türkiye Kupası’nda bugün (11 Mart) Samsun Basket ile yarı finale çıkmak için mücadele edecek olan Beşiktaş Cola Turka Kadın Basketbol Takımımız, dünü çift idmanla tamamladı.

Maçın oynanacağı Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlılarımız, son antrenmanında taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. 1.5 saatlik idmanın son yarım saatinde şut çalışması yapan ekibimiz, bugün (11 Mart) yapacağı şut çalışmasıyla hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.
Karşılaşmayla ilgili olarak internet sitemize bir açıklama yapan tecrübeli oyuncumuz Nilay Kartaltepe, kupayı kazanmak istediklerini ifade ederek, “Asıl hedefimiz kupayı müzemize getirmek ancak şu anda takım olarak Samsun Basket maçına konsantre olmuş durumdayız. Bu kazanıp ardından diğer iki maça da galibiyet için çıkacağız” diye konuştu. Bir diğer oyuncumuz Tuğba Taşçı ise ligde oynadığımız iki karşılaşmada da yendiğimiz Samsun Basket’i bir kez daha mağlup etmek istediklerini ifade etti.



Diğer Haberler