HABERLER

03.03.2011

Akatlar’da Basketbol Günü

Taraftarlarımız Cumartesi günü Akatlar'da iki maçı peş peşe izleyecek. Kadınlarımız Fenerbahçe'yi, Erkeklerimiz ise Oyak Renault'u konuk edecek.

5 Mart Cumartesi günü BJK Cola Turka Arena'da ilk karşılaşma saat 13.00'te başlayacak. Beşiktaş Cola Turka Kadın Basketbol Takımımız TKBL’nin 21. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu maç BJK TV’den naklen yayınlacak. Derbi öncesi Beşiktaş Cola Turka Kadın Basketbol Takımımız, Türkiye Kadın Basketbol Ligi’nde 31 puanla 6. sırada yer alıyor. Rakibimiz ise 38 puanla ikinci durumda...
Cumartesi günü kadınlarımızın derbi mücadelesinden sonra Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi'nin 20. haftasında Oyak Renault'u saat 15.00'te konuk edecek. Karşılaşma öncesinde takımımız Beko Basketbol Ligi’nde 31 puanla 5. sırada yer alıyor. Oyak Renault ise 22 puanla ligin son sırasında bulunuyor.
Bu zorlu mücadeleler öncesinde Cumartesi günü tüm taraftarlarımızı takımlarımıza destek olmak üzere Akatlar BJK Cola Turka Arena'ya bekliyoruz.

Diğer Haberler