HABERLER

10.02.2011

Beşiktaş:0 - Chateau d’Ax Urbino:3

Bayan Voleybol Takımımız, CEV Kupası 4'lü finalleri rövanş maçında İtalya'nın Chateau d'Ax Urbino ekibine 3-0 mağlup olarak kupaya veda etti.

BJK Akatlar Cola Turka Arena’da oynanan karşılaşmanın ilk setine iyi başlayan takımımız, ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Teknik mola sonrası konuk ekip 12-12 beraberliği yakaladı ve sonrasında ikinci teknik molaya 14-16 önde giren taraf oldu. Teknik molalar sonrasında setin sonuna kadar iyi savunma yapan konuk ekip karşısında takımımız, sayı üretmekte de zorlanınca ilk seti 23-25 kaybetti.
Mücadelenin ikinci setinde istediği oyunu sahaya daha iyi yansıtan bayanlarımız, oyunun başında yakaladığı farkı ilk teknik molaya kadar taşıdı ve teknik molayı 8-5 önde geçti. Mola sonrası güzel oyununu bir süre daha devam ettiren takımımız, rakibin etkili oyunu karşısında daha fazla direnemedi ve konuk ekip Chateau d'Ax Urbino, ikinci teknik molaya 15-16 önde girdi. Teknik molalar sonrası toparlanan ekibimiz bir ara 19-18 öne geçse de İtalya temsilcisi, seti 22-25 alarak karşılaşmada 2-0 öne geçen taraf oldu.
Karşılaşmanın son setinde oyun direncini yitiren takımımız ilk teknik molaya 2-8, ikinci teknik molaya ise 8-16 geride girdi. Siyah-Beyazlılarımız, üçüncü seti de 17-25 kaybederek salondan 3-0 mağlup ayrıldı. Takımımız bu sonucun ardından CEV Kupası'na veda etti.
Haber-Fotoğraf: A. Kürşad Kaplan




Diğer Haberler