HABERLER

01.02.2011

Hentbolda Hazırlıklar Sürüyor

Türkiye Hentbol Süper Ligi’nde liderliğini sürdüren hentbol takımımız, haftasonu oynayacağı Maliye Milli Piyango maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Takımımız bugünü ve yarını çift idman yaparak geçirecek. Perşembe günü ise saat 19.00’da Süleyman Seba Spor Salonu’nda yapacağı son çalışmadan sonra cuma sabahı Ankara’ya hareket edecek. Cumartesi günü ligde 4. sırada bulunan Maliye Milli Piyango ile saat 17.00’da Cebeci Prof. Dr. Yaşam Sevim Spor Salonu’nda karşılacak olan ekibimiz, maçtan sonra İstanbul’a dönecek.

Takımımızda Ercan Aşıkoğlu ve Ümit Kırkayak sakatlıkları sebebiyle bu müsabakada da yer alamayacaklar. Ancak Ercan ve Ümit takımla beraber antrenman yapmaya devam ediyorlar.
Kulüp doktorlarımız, Ercan’ın Avrupa Kupası maçına yetişebileceğini, Ümit’in ise ancak Mart ayının sonlarında oynayabilecek duruma geleceğini belirtti. Hafif sakatlıkları bulunan kaptan Utku Ergüder ve Vladimir Zelic ise sahadaki yerlerini alacak.
 
Ayrıca takımımızın ve Genç Milli Takım’ın kalecisi Mesut Çebi, sezon sonuna kadar Süper Lig ekiplerinden Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü’ne kiralandı.
Haber: Senem Gülkar

Diğer Haberler