HABERLER

25.01.2011

\"Böyle Bir Taraftar Görmedim\"

Bucaspor karşılaşmasında ilk kez Fiyapı İnönü Stadı’na ayak basan Portekizli oyuncumuz Simao Sabrosa, “Futbol hayatımda bu kadar coşkulu bir topluluk görmedim” dedi.

5-1 üstünlüğümüz ile sona eren Bucaspor maçında taraftarlarımızla buluşan Simao, taraftarlarımızın maç boyunca takımımıza destek verdiğini hatırlatarak, “Sahaya çıktığım zaman bütün tribünlerin dolu olduğunu ve tezahüratlar yapıldığını gördüm. Taraftarlarımız her dakika takımlarına destek olmaya çalışıyorlar” diye konuştu.
 
Beşiktaşımız’a transfer olmadan önce de tribünlerimiz hakkında fikir sahibi olduğunu belirten Portekizli oyuncumuz, “Zaten birçok insan tarafından harika bir taraftar kitlesinin olduğunu duymuştum. Barcelona’da oynadığım dönemde Beşiktaş taraftarlarını ilk kez gördüm. Nasıl bir taraftarın önüne çıkacağımı aşağı yukarı biliyordum, ancak böylesini beklemiyordum. Futbol hayatımda bu kadar coşkulu bir topluluk görmedim. Bir şeyler başarmak istiyorsak bu taraftar gücünden en iyi şekilde faydalanmamız gerekiyor” dedi.
 
İkinci yarıyla ilgili olarak da kısa bir değerlendirmede bulunun yıldız futbolcumuz, “İstediğimiz hedeflere ulaşmanın kolay olmadığının farkındayız. Liderle aramızda önemli bir puan farkı var. Fakat imkansız diye bir şey yok. En kötü ihtimalle Şampiyonlar Ligi’ne gitmek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Bu arada Simao Sabrosa, Beşiktaş Dergisi'nin Şubat ayı sayısında çok özel fotoğrafları ve açıklamalarıyla yer alacak. Sabrosa, dergimizin kapağını da süsleyecek.

Haber: Hüseyin Eroğul

Diğer Haberler