HABERLER

24.01.2011

Masa Tenisi Takımlarımız Derece Aldı

Masa Tenisi Minikler İstanbul Şampiyonası’nda Erkek A Takımımız üçüncü, Erkek B Takımımız dördüncü ve Bayan A Takımımız dördüncü oldu.

25 takımın katıldığı erkekler minikler kategorisinde A Takımımız, grup maçlarında Bahçelievler ve Şişli Terakki’yi aynı skorla 3-0 mağlup ettikten sonra ilk 16’ya kaldı. Anafen’i de 3-0’lık skorla yenen takımımız, çeyrek final maçında Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etti. Siyah-Beyazlılarımız, yarı final maçında ise Yıldırımspor’a 3-2’yle geçildi. Erkekler minikler B Takımımız grup maçlarında Şişli Terakki’yi 3-0, Anafen’i 3-1 mağlup ederek ilk 16’ya kaldı. Daha sonra VMTD’yi de 3-1’le geçti ve çeyrek final maçında Yıldırımspor’u 3-2 yenmeyi başardı. Yarı final maçında ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 3-0 yenildi. Üçüncülük maçında karşı karşıya gelen ekiplerimizden A Takımımız, B Takımımız’ı 3-1 yenerek üçüncü oldu.
 
9 takımın katıldığı bayanlar minikler kategorisinde A Takımımız, grup maçlarında Coşkun Koleji’ni 3-0’la geçti ve Bahçelievler’i de aynı skorla mağlup etti. VMTD ve Fenerbahçe’ye 3-0’lık sonuçlarla yenilen ekibimiz yine de yarı finale yükselmeyi başardı. Yarı final maçında İstanbul Veteranlar’a 3-0 yenilen ekibimiz, üçüncülük karşılaşmasında da VMTD’ye 3-1 mağlup oldu ve 4. sırada yer aldı. Bayanlar minikler kategorisinde B Takımımız, Şişli Terakki’yi 3-0’la geçtikten sonra İstanbul Veteranlar’a 3-1, VMTD’ye ise 3-0’lık skorlarla mağlup olarak 8. sırada yer aldı.

Diğer Haberler