HABERLER

01.01.2011

\"Galip Gelen Taraf Olacağız\"

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız’ın Coachu Burak Bıyıktay, Pazar günü oynanacak Galatasaray Cafe Crown maçı öncesi internet sitemize açıklamalar yaptı.

Yılın ilk derbisinden galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Bıyıktay, “Derbiyi kazanmak için tüm enerjimizi ortaya koyacağız. Sakatlığı bulunan Likholitov ve Cüneyt’i maça yetiştirmeye çalışıyoruz. Onun dışında bir problemimiz yok” diye konuştu.
Pazar günü iyi bir derbi olacağına inandığını ifade eden tecrübeli antrenörümüz, “Fenerbahçe Ülker’i mağlup eden ve ilk sırada bulunan Galatasaray Cafe Crown Akatlar’a moralli gelecek. Bu durumun onlar üzerinde baskı oluşturacağını düşünüyorum. Taraftarlarımızın desteği ve rakip takım üzerindeki baskısıyla derbiyi kazanan taraf olacağız” dedi.
2 Ocak Pazar saat 19.00’da oynanacak derbide tribünleri dolu görmek istediklerini sözlerine ekleyen Burak Bıyıktay, “Taraftarlarımız bizim altıncı oyuncumuz gibi. Onları her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Verdikleri destek bizleri hem onurlandırıyor, hem gururlandırıyor. Pazar günü taraftarlarımızla birlikte derbi zaferini kutlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
BJK COLA TURKA ARENA'YA ULAŞIM ALTERNATİFLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Diğer Haberler