HABERLER

31.12.2010

Ocak 2011



Sevgili Beşiktaşlılar,
Yeni bir yılın ilk günlerini yaşadığımız bu dönem, kurumsal kimliğimizin gelişmesi için yaptığımız çalışmalara hız vereceğimiz bir dönem olacak. 2010’nun son günlerinde geleceğimize yaptığımız yatırımlara yenilerini ekledik. Ara transfer döneminde Portekiz’in üç dünya çapında yıldızını kadromuza kattık. Werder Bremen’den Hugo Almeida, Atletico Madrid’den Simao Sabrosa ve Valencia’dan Manuel Fernandes’i renklerimize bağladık. Beşiktaş’ta transfer hiçbir zaman bitmez sözümüzün halen arkasındayız. Kulübümüzün bütçesini zora sokmadan yaptığımız bu transferleri, alt yapıdan yetişen yıldız adaylarımızla bir araya getirdik. Ali Kuçik, Necip Uysal, Furkan Şeker ve Umut Kaya gibi gelecek vaadeden oyuncularımızın, bu ve benzeri yıldız isimlerin tecrübelerinden faydalanmalarını sağladık. Beşiktaş için hedeflerimiz ve hayallerimiz bitmez...
Sevgili Beşiktaşlılar,
Yeni yılda da tüm camianın desteğini alarak, bir bütün olarak Beşiktaş camiasının gücünü ortaya koyacağız. Birlik ve bütünlüğün simgesi haline gelen Beşiktaş’ı, tüm ülke ve Avrupa kulüplerine örnek olan bir yapıya kavuşturmak bizim en önemli planımız. Artık Avrupa’nın en önemli gazete manşetlerinde yer alan Beşiktaş markasının değer kazanması, büyük Beşiktaş’ın ilk ve önemli bir adımıdır. Avrupa’nın önemli kulüplerinin yönetici ve başkanları ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, Beşiktaş’ta gerçekleştirdiğimiz kontrollü büyümenin bu kulüpler tarafından da örnek gösterildiğini büyük bir mutlulukla takip ediyoruz.
Sevgili Beşiktaşlılar,
Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısı ile birlikte futbol takımımızın, UEFA Avrupa Ligi’nde olduğu gibi yükselen bir grafik ile saha içinde mücadele edeceğine inancım tam. Ülke futbolunun tüm unsurlarına olan desteğimizin de yeni yılda devam edeceğini bir kez daha ifade ediyorum. Birleştirici ve bütünleştirici özelliğimizi sporun her organında kullanacağız.
Son olarak yeni yılın tüm ülkemize başarı, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.
En derin sevgi ve saygılarımla,
YILDIRIM DEMİRÖREN
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı

Diğer Haberler