HABERLER

29.12.2010

MKE Ankaragücü:3 - Beşiktaş:1

Bayan Voleybol Takımımız, Teledünya Türkiye Kupası 2. etabında MKE Ankaragücü'ne deplasmanda 3-1 mağlup oldu ve kupadan elendi.

TVF Başkent Spor Salonu'nda oynanan mücadelenin ilk setine Ankara ekibi iyi başladı ve bir ara farkı 8 sayıya kadar (17-9) çıkarttı. İlk başlarda basit hatalar yapan bayanlarımız, daha sonra MKE Ankaragücü'nün hatalarını değerlendirip üst üste sayılar buldu. 22-22 eşitliği sağlayan takımımız, tüm çabalarına karşın ilk seti 25-22 kaybetti.
Mücadelenin ikinci seti oldukça çekişmeli geçti. İlk teknik molaya 4 sayı, ikinci teknik molaya 2 sayı farkla önde giden MKE Ankaragücü karşısında Siyah-Beyazlılarımız, ikinci teknik moladan sonra 16-16 eşitliği yakaladı. Takımımız, iyi performansını sürdürerek ikinci seti 21-25 kazandı ve skoru 1-1'e taşıdı.
Üçüncü setin ilk dakikaları karşılıklı sayılarla bir hayli heyecanlı geçti. Bayanlarımız, ev sahibi ekibin iyi savunması karşısında her iki teknik molaya da geride girdi. MKE Ankaragücü özellikle ikinci teknik moladan sonra iyi bir performans sergiledi ve üçüncü seti 25-17 önde bitirerek skoru 2-1'e getirdi.
Dördüncü sete arzulu başlayan ve bir süre maçı önde götüren takımımız, ilk teknik molaya da 8-7 önde gitti. MKE Ankaragücü, teknik mola sonrasında üst üste sayılar bularak farkı açtı ve ikinci teknik molaya 16-13 önde giden taraf oldu. İkinci teknik molanın ardından rakibi ile aradaki farkı 1 sayıya indirmesine karşın bayanlarımız setten 25-21 mağlup ayrıldı. Karşılaşmayı 3-1 kazanan MKE Ankaragücü, Teledünya Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselen taraf oldu.

Diğer Haberler