HABERLER

06.12.2010

Kartal Uçuşta

Futbol takımımız, son 3 resmi karşılaşmada 3 galibiyet elde etti.

Ligde 8 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik alarak topladığı 27 puanla 5. sırada yer alan takımımız, ligde oynadığı son 2 karşılaşmadan 6 puanla ayrıldı.
Sezonun en kritik virajlarından birisi olarak gösterilen dönemde önce Galatasaray’ı, ardından CSKA Sofya’yı deplasmanda yenmeyi başaran ekibimiz,  son olarak Bursaspor’u da yendi. 2-2 sona eren Konyaspor maçından sonra Galatasaray’la 14. haftada deplasmanda karşılaşan ve derbiden 3 puanla ayrılan ekibimiz, bu mücadeleden sonra CSKA Sofya ile deplasmanda karşı karşıya geldi. UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda oynanan mücadelede rakibini 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükselmeyi garantileyen takımımız, son olarak Bursaspor engelini aşmayı başardı.

Geçen yılın şampiyonu olan ve bu yıl da şampiyonluğun güçlü adayları arasında gösterilen Bursaspor’u Fiyapı İnönü Stadı’nda oynanan karşılaşmada 1-0 yenerek, zirve yarışında tekrar iddialı bir konuma gelen ekibimiz, oynadığı son 3 resmi maçta rakip fileleri 5 kere havalandırırken, kalesinde 2 gol gördü.

Bu üç karşılaşmada Slovak oyuncumuz Filip Holosko ön plana çıktı. Yükselen performansıyla rakipleri için korkulan bir isim haline gelen Holosko, forvet sıkıntısının yaşandığı takımımızda kurtarıcı isim oldu. Galatasaray derbisinde penaltı yaptıran Holosko, CSKA Sofya ile oynanan maçta takımımızın galibiyet golüne imza attı. Slovak oyuncumuz, son oynanan Bursaspor karşılaşmasında attığı tek golle siyah-beyazlılarımıza 3 puanı getirdi.


Diğer Haberler