HABERLER

05.12.2010

Schuster’in Açıklaması

Teknik Direktörümüz Bernd Schuster, Bursaspor galibiyetinin ardından şu değerlendirmelerde bulundu:

"Maça baktığınız zaman bizim hak ettiğimiz bir maçtı. Futbolcularımın gösterdiği özgüven ve mücadele her şeyin üzerindeydi. İlk golü atan biz olmalıydık, maçın gidişatı öyleydi. Karşılaşmanın anlamı ve önemi ortadaydı. Elimizdeki oyuncularımızla ne yapacağımıza baktık. Oyuncularım çok başarılı oldu ve ne söylediysem yerine getirdiler. Onların gösterdiği oyundan ve mücadeleden çok memnunum.
Ali Kuçik, istediğimiz her şeyi harfiyen yerine getirdi. Biz onun hızından ve mücadelesinden yararlanmaya çalıştık. Biz ona şans verdik, o da bunu çok iyi değerlendirdi.
Guti'nin tecrübesinden, tekniğinden ve iyi oyunundan faydalanmak istedik. Guti'nin daha çok sorumluluk alması ve kendini oyunun içinde hissetmesinin sonucunda verdiği pasları görüyorsunuz. Mutlu bir şekilde oynuyor ve bu da bize katkı sağlıyor. 
Önemli olan bu zor haftayı çok iyi şekilde geçmekti. Biz bunu harika bir şekilde geçtik. Geçen hafta Galatasaray galibiyeti ve bugün Bursa'yı yenmemiz bizim için çok iyi oldu. Yukarıdaki takımlara daha da yaklaşmak bizim için oldukça önemli. Düşüncemiz ilk yarıda kalan iki maçımızı da kazanmak."

Diğer Haberler