HABERLER

05.12.2010

Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı

Divan Kurulumuz'un 2010 yılı 3. Olağan Toplantısı bugün yapıldı.

Ceylan InterContinental Oteli Dolmabahçe Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz ile Kongre üyelerimiz katıldı.
Yalçın Karadeniz'in konuşmasının ardından kürsüye çıkan Genel Sekreterimiz Fahrettin Curoğlu, "Futbolda Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden tek takımız. Avrupa'daki hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Basketbol, Voleybol ve Hentbolda da yüzümüzü güldürecek sonuçlar almayı planlıyoruz" dedi. Curoğlu, vefat eden Divan Kurulu Üyemiz A. Güner Tarhan ile eski masörlerimizden ve kongre üyemiz Zeki Er'e Allah'tan rahmet diledi.
Mali İşlerden ve Sponsorluklardan Sorumlu Asbaşkanımız Ertunç Soğancıoğlu, tüm eleştirileri dikkate aldıklarını ve değerlendireceklerini söyledi.
Soğancıoğlu, ''Dengeyi sağlamaya çalışıyoruz. Aldığımız krediyi yeni bir borçlanma olarak öngörmedik. Mevcut borçların uzun vadeye yayılması söz konusu. 75 milyon dolar kredinin 46 milyon dolarlık bölümünü şu ana kadar kullandık. Aldığımız kredi ile toplam borçlarımız artmayacak. Tüm eleştirileri dikkate aldık ve bunları değerlendireceğiz'' diye konuştu.
Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Orhan Saka ise, bir üyenin İkinci Başkanımız Metin Keçeli'ye yönelik eleştirilerine yanıt verdi. Saka, ''İkinci başkanımıza yapılan eleştiriyi çirkin buluyor ve kınıyorum. Sizler de bizleri eleştiriyorsunuz ama bu demek değil ki bu eleştirdiğiniz insanlarla biraraya gelmeyeceksiniz'' dedi. 
Üyelerimizin konuşmalarının ardından toplantı sona erdi.













Diğer Haberler