HABERLER

01.12.2010

Deplasmanda Kaybetmiyoruz

Beşiktaşımız, Avrupa kupalarında 7 maçtır deplasmanda kaybetmiyor.

Avrupa kupalarındaki son deplasman mağlubiyetini 30 Eylül 2009'da UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2-1'lik skorla  CSKA Moskova karşısında alan Siyah-Beyazlılarımız, daha sonra çıktığı 7 deplasmanda mağlubiyet yaşamadı.
Bu 7 karşılaşmanın 4'ünde sahadan galibiyetle ayrılan ''Kara Kartallarımız'', 3 kez de berabere kaldı. Bu maçlarda rakip fileleri 13 kez havalandıran Siyah-Beyazlılarımız, kalesinde ise sadece 3 gol gördü.
Beşiktaşımız, 7 maçlık periyotta İngiltere'nin en önemli takımlarından Manchester United'ı Old Trafford Stadı'nda yenmeyi başardı.
Tello'nun golüyle zorlu deplasmanı galip kapayan Siyah-Beyazlılarımız, tarihi bir başarıya da imza attı.
Beşiktaşımız, CSKA Moskova maçının ardından deplasmanda Almanya'nın Wolfsburg takımıyla berabere kalıp, Manchester United'ı 1-0 yendi.
Bu sezona iyi bir başlangıç yapan Beşiktaşımız, deplasmanda Faroe Adaları'ndan Vikingur ve Finlandiya'nın HJK Helsinki takımlarını 4-0'lık skorlarla yenerken, Çek Cumhuriyeti'nden Viktoria Plzen ile 1-1 berabere kaldı.
Grup maçlarında da Avusturya'nın Rapid Wien takımını Viyana'da 2-1 mağlup etmeyi başaran ''Kara Kartallarımız'', son olarak da Porto karşısında deplasmanda 1-1'lik skor elde etti.
Beşiktaş'ın son 7 deplasman maçının sonuçları şöyle:
Wolfsburg-Beşiktaş........: 0-0
Manchester United-Beşiktaş: 0-1
Vikingur-Beşiktaş.........: 0-4
Viktoria Plzen-Beşiktaş...: 1-1
HJK Helsinki-Beşiktaş.....: 0-4
Rapid Wien-Beşiktaş.......: 1-2
Porto_Beşiktaş............: 1-1

Diğer Haberler