HABERLER

25.11.2010

Vali Taşkesen’den Ziyaret

Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, Başkan Yardımcımız Erdoğan Toprak ve Genel Sekreterimiz Fahrettin Curoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette Vali Taşkesen, Tunceli'de yaşayan gençlerin enerjisinin spora aktarılması ve bu gençlerin Türk sporuna kazandırılması için kulübümüzün bilgi ve birikimlerinden faydalanmak istediğini söyledi.
Taşkesen, "İlimizde spora yatkın iyi bir genç potansiyel var. Bu gençlere yol gösterildiği takdirde bölgemizden çok başarılı sporcular çıkabileceğini düşünüyoruz. Anadolu illeri ve kulüplerinin her zaman Beşiktaş Jimnastik Kulübü gibi öncü ve büyük kulüplerimizin bilgi birikimlerine ihtiyacı var. Bizlerde bu bilgi ve birikimlerden yararlanmak için buradayız" diye konuştu.
Başkan Yardımcımız Erdoğan Toprak ve Genel Sekreterimiz Fahrettin Curoğlu, Taşkesen'in talepleri doğrultusunda ellerinden gelen desteği Tunceli'de yaşayan gençlere sunmaya hazır olduklarını belirttiler.
Erdoğan Toprak, "Gücümüz oranında spor ve eğitim alanındaki bilgi ve birikimimizi kendilerine memnuniyetle aktarabileceğimizi ifade ettik. Bu tarz çalışmalar için ilk önce o bölgede uzmanlarımızın sportif ve eğitim alanında şartları görmesi gerekiyor. Alacağımız raporlar doğrultusunda da Sayın Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulumuz ile birlikte nasıl bir katkı yapılacağını kararlaştıracağız" dedi.
Ayrıca Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen'e isminin yazılı olduğu forma hediye edildi.

Diğer Haberler