HABERLER

24.11.2010

\"Tur Atlayacağımıza İnanıyoruz\"

Hentbol takımı antrenörümüz Müfit Arın, EHF Kupası 3. tur rövanşında Cumartesi günü Rusya temsilcisi Zarya Kaspiya’yı mağlup ederek tur atlayacaklarına inandığını söyledi.

Hentbol takımımızın antrenörü Müfit Arın, internet sitemize açıklamalar yaptı.
Rusya’da oynanan ilk maçta iyi savunma yaptıklarını ancak hücumda istediklerini tam olarak ortaya koyamadıklarını belirten Müfit Arın, İstanbul’daki rövanş için umutlu konuştu. Zarya Kaspiya’nın yenilmeyecek bir takım olmadığını söyleyen Arın, “Rusya’nın güçlü ekipleri arasında dördüncü sırada gösterilen bir rakiple mücadele edeceğiz. İlk maçta rakibimizi daha yakından tanıdık. Oyun disiplininden hiçbir zaman uzaklaşmayan bir anlayışları var. Ancak bunlar önemli değil. Önemli olan bizim ne yapacağımız” dedi. Rusya’daki savunma anlayışını BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanacak rövanş maçında da devam ettirmeleri gerektiğini de ifade eden tecrübeli antrenörümüz, “Savunmanın yanında hücumlara da daha hızlı çıkarsak istediğimizi alırız” diye konuştu.
Ercan, Ramazan ve Ümit gibi isimlerin sakatlıkları dolayısıyla forma giyemeyeceğini de hatırlatan Müfit Arın, “Bu eksikliklerimizi takımımızın turu geçmeye olan inancıyla, taraftarlarımızın baskısıyla kapatmaya çalışacağız. Takımdaki her oyuncumuz bu turu geçebileceğimize inanıyor. 27 Kasım Cumartesi günü taraftarlarımıza da büyük iş düşecek. Onları da her zaman olduğu gibi yanımızda görmek istiyoruz. Onların da desteğiyle bir üst tura adımızı yazdırmayı arzu ediyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar ve maç sonunda tur sevincini beraber yaşayalım” şeklinde konuştu.
Siyah-beyazlılarımız, Rusya’da oynanan ilk maçta 26-23 mağlup olduğu Zarya Kaspiya’yı 27 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’da BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda konuk edecek. Tüm taraftarlarımızı bu önemli maça bekliyoruz.

Diğer Haberler