HABERLER

02.11.2010

Kasım 2010


Sevgili Beşiktaşlılar,
Büyük kulüp olmak, tüm ülkeyi peşinden sürüklemek gibi bir yükümlüğümüzün olması bizleri her geçen gün biraz daha kamçılıyor. Beşiktaş Jmnastik Kulübü olarak bu görev bilinci içinde, kulübümüzün çıkarlarına ilişkin yatırımlarla dolu bir ayı geride bıraktık. Üç bankadan oluşan kredi konsonsiyomu için imzalarımızı attık ve kulübümüzün kısa ve uzun vadeli borçlarını yeniden yapılandırdık. Kulüplerin varlıklarının sürdürmesi için sponsorların önemini her fırsatta dile getiriyorum. Ülkenin iki büyük oluşumu ile sponsorluk sözleşmesi imzaladık. Bunlardan en önemlisi kuşkusuz, yeni stadımızın yapım aşamasını hızlandırdığına inandığımız İnönü Stadının sporsorluk sözleşmesi oldu. Taraftarlarımıza ve camiamıza yeni stadımızın müjdesini vermek, Beşiktaş tarihine geçecek bu operasyon için beni bir hayli heyecanlandırdı. Başka bir heyecanı da Kadın, Aile ve Çocuk iştişare Heyetimizin önderliğinde, Elazığ’ın Çakırkaş Beldisi’nde yaptırdığımız Beşiktaş İlköğretim Okulunun açılışında yaşadık. Beşiktaş olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamından elimizin uzandığı tüm bölgelere yetişmeye çalıştık, çalışacağız.
Sevgili Beşiktaşlılar,
Futbol takımımıza yaptığımız yatırımın devamlılığını sağlayacak büyük operasyonlara devam ediyoruz. Biryandan da basketbol için dünya yıldızı, 4 kez NBA sayı kralı olan Allen Iverson’ı kadromuza kattık. Salon sporlarının Türkiye için önemini bilerek, ülkemizin tanıtımına yaptığımız bu katkı ile tüm dünyanın Beşiktaş renklerine ve Beşiktaş aşkına yakınlaşacağına inanıyorum. Bu transferde emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyorum.
Sevgili Beşiktaşlılar,
Tüm taraftarlarımızın sportif başarıyı ne kadar önemsediğini biliyorum. Ancak unutulmamalı ki Beşiktaşlılık duruşu ve Beşiktaşlı olma hissiyatı sportif başarıların her zaman önündedir. Zaten Beşiktaş’ı diğer tüm unsurlardan ayrı tutan da budur. Her takımın dönem dönem yaşadığı sakatlık sorunu bizi, geçtiğimiz Ekim ayı içinde etkiledi. İnanarak takımımızın başına getirdiğimiz tüm teknik kadromuza, başta teknik direktörümüz Sayın Bernhard Schuster’e güvenim tam. Spor Toto Süper Lig’de, Ziraat Türkiye Kupası’nda ve UEFA Avrupa Ligi’nde hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Tüm Türkiye’ye yakından ilgilendiren ve ülke puanı açısından son derece önemli olan UEFA Avrupa Ligi’nde liderlik mücadelemiz devam ediyor. Ülke başarısı bilinci içinde, ülkemizin temsilini büyük bir onurla yapıyoruz, yapacağız da.
Yazımın sonunda Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder, En Büyük Beşiktaşlı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve büyük bir özlemle anıyorum. Tüm branşlardaki faaliyetlerimiz ile sporcularımla Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, Türk sporunu üst seviyelere çıkarma sözü veriyorum.
 

Diğer Haberler