HABERLER

20.10.2010

\"Oyuncularım Tecrübeli ve Kaliteli\"

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı antrenörümüz Burak Bıyıktay, hem tecrübeli hem de kaliteli oyunculara sahip olduğunu söyledi.

Siyah-Beyazlılarımız, Beko Basketbol Ligi 2010-2011 sezonu ilk haftasında deplasmanda Türk Telekom'u 94-82 mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yaptı.
Antrenörümüz Burak Bıyıktay, Ankara deplasmanından galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduğunu belirtti ve Türk Telekom karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi. Bıyıktay, ''Bizim için önemli bir galibiyet oldu, ancak karşılaşmanın belli bir döneminde ritim tutturamadık. Özellikle 3. periyotta takım faullerimizi erken doldurmamız sonucunda istediğimiz tempoyu sahaya yansıtamadık. Türk Telekom gibi zor bir rakibe karşı kazandığımız için mutluyuz'' diye konuştu.
Ligde zor bir fikstürün kendilerini beklediğine işaret eden Bıyıktay, ''Gelecek haftalarda zorlu rakiplere karşı mücadele edeceğiz. Geçen sene sakatlıklardan dolayı zor anlar yaşamıştık. Bu sene kadromuzu daha geniş tutuk. Kadroda yer alan en az 10 oyuncu oldukça tecrübeli ve kaliteli. Bu yetenekli oyuncularımızla Avrupa'da da önemli işler yapacağımıza inanıyorum. Bu sezon kadromuzdaki her oyuncuya ihtiyacımız var'' ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler