HABERLER

14.10.2010

“Yeni Sezona Hazırız”

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımızın Antrenörü Burak Bıyıktay, internet sitemize yaptığı açıklamada yeni sezona hazır olduklarını söyledi.

Bu sezon oynadığı 5 resmi maçtan da galip ayrılan siyan-beyazlılarımızın Beko Basketbol Ligi 2010-2011 sezonuna hazır olduğunu ifade eden Burak Bıyıktay, “Oynadığımız maçları kazanarak iyi bir hava yakaladık. Bunu lige de yansıtarak ilk maçımızda Türk Telekom’u yenerek lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Kupadaki karşılaşmada rakibimizi mağlup etmiştik. Ankara’ya da galibiyet için gideceğiz” diye konuştu.
Beko Basketbol Ligi’nin ilk 3 haftasında önemli takımlarla karşılaşacaklarını belirten tecrübeli antrenörümüz, “Türk Telekom maçının ardından Banvit ve Aliağa Petkim ile mücadele edeceğiz. Bu rakiplerimizin hepsi güçlü ekipler, üç maçımızı da kazanırsak üst sıralarda kalırız. Şu an için öncelikli hedefimiz ligdeki üç haftayı kayıpsız geçmek” dedi.
Spor Toto Türkiye Kupası’nda Galatasaray Cafe Crown, Türk Telekom ve OYAK Renault’un bulunduğu grubu yenilgisiz tamamlamalarının önemli olduğunu vurgulayan Burak Bıyıktay, FIBA Eurocup B Grubu’ndaki rakiplerini de değerlendirdi. İyi bir gruba düştüklerini söyleyen Bıyıktay, “İçerideki maçların hepsini kazanmak ve deplasman maçlarında da iyi sonuçlar alıp bu gruptan çıkmak istiyoruz. Takımımızda bunu başaracak kapasite var” ifadelerini kullandı.
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi 1. haftasında Türk Telekom ile 19 Ekim Salı günü saat 18.30’da Ankara Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

Diğer Haberler