HABERLER

09.10.2010

Engellilerimizin Hedefi Ligde ve Avrupa’da Şampiyonluk

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörümüz Mehmet Önüt, ligde ve ev sahipliği yapacağımız Andre Vergauwen Kupası'nda şampiyonluğu hedeflediklerini açıkladı.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız'ın antrenörü Mehmet Önüt, 2010-2011 sezonu fikstür kuralarıyla ilgili değerlendirmesini ve hedeflerini internet sitemize anlattı.
Ligin ilk 5 haftasında zorlu rakiplerle karşı karşıya geleceklerini belirten Önüt, "İlk hafta Galatasaray ile oynayacağız. Lige yakışan bir açılış olacak. Ligin ilk 5-6 haftasında geçtiğimiz sezonun zorlu takımlarıyla karşılaşacağız. Bu maçları kayıpsız atlatmak istiyoruz" dedi.
Ligde şampiyonluk mücadelesinde Galatasaray ile çekişeceklerini düşündüğünü ifade eden Önüt, bu sezon hem ligde hem de Avrupa'da şampiyonluğu hedeflediklerini belirterek, şunları söyledi:
"Bu sezon iki hedefimiz var; ligde ve Andre Vergauven Kupası'nda şampiyonluk... Ligde şampiyonluk için çekişeceğimiz ezeli rakibimiz Galatasaray'ı geçip mutlu sona ulaşmayı arzuluyoruz. Andre Vergauven Kupası'nı ciddi uğraşlar sonrasında İstanbul'a aldık. Geçen sezon bu kupada final oynamıştık. Bu sezon yüzde yüz Türk oyunculardan kurulu takımla kupayı kazanmak istiyoruz."
Mehmet Önüt, iyi bir takım kurduklarını ve taraftarlarımızın desteği ile hedeflerine ulaşabileceklerini vurguladı.
Takımımızın sponsoru DG Farma İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Orhun ise, ligde güzel bir kura çektiğimizi belirtti ve taraftar desteğinin önemine değindi. Orhun, "Geçen sezondan Galatasaray ile yarım kalan bir hesabımız vardı. İlk hafta bu hesabı görmek ve sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Avrupa'da da şampiyonluk için taraftar desteğine ihtiyacımız var. Taraftarlarımızdan bizleri desteklemelerini istiyoruz" diye konuştu.

Diğer Haberler