HABERLER

19.09.2010

Futbolcularımızdan Açıklamalar

1-1 berabere sona eren Fenerbahçe maçından sonra futbolcularımız şu açıklamaları yaptı:

Quaresma yaptığı açıklamada "İki taraf için de zevkli bir maç olduğunu söyleyebilirim. İki takım da bu ligde var olduğunu gösterdi. İkinci yarıda oynadığımız futboldan memnunum. Hem benim için hem de tüm futbolcular için böyle bir maç oynamak büyük bir zevktir. Her futbolcunun hayalidir böyle maçlarda oynamak. Ben taraftarımızı motive ediyorum, onlar da beni motive ediyor. Biz Beşiktaş için buradayız. Ben sahada oldukça elimden geleni vermeye çalışıyorum. Bana destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
Tecrübeli oyuncumuz İbrahim Üzülmez derbi sonrasında yaptığı açıklamada "Hayatımda ilk kez sağ bek oynadım. Amatör de bile sağ bek oynamamıştım. Ama hocamız böylesine önemli bir maçta görev verdi. Elimden geleni yaptım ben de. Hocam karşımdaki oyuncunun çabuk olduğunu söyledi. Ben de çabukluğumla o bölgede oynamaya çalıştım. İsmail'i çok seviyorum. Onun bu takımda uzun yıllar oynamasını isterim. Zaman zaman defansif anlamda daha konsantre olması lazım. Oyun içinde onu söyledim kendisine. Maça baktığınızda da ilk yarı Fenerbahçe iyi oynadı. İkinci yarıda da biz daha iyi oynadık" ifadelerini kullandı.
Yeni transferlerimizden Mehmet Aurelio, eski takımına karşı oynadığı derbi maç sonrasında "Bir süre bu takımda oynadım. Şimdi Beşiktaş'ta oynuyorum. Beni protesto etmeleri normal. Bu skor bizim için iyi oldu. İyi de oynadık. Özellikle ikinci yarıdaki oyunla maçı çevirebileceğimizi herkese gösterdik” diye konuştu.

Diğer Haberler