HABERLER

07.09.2010

Sağlık Kurulumuz Toplandı

Sağlık Kurulumuz, Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde biraraya geldi.

Basın Sözcüsü ve Futbol Komitesi Üyemiz Prof. Dr. Mete Düren başkanlığında bir araya gelen kurulumuz, sakatlığı bulunan futbolcularımızla ilgili son gelişmeleri görüştü.
Toplantı sonrasında Prof. Dr. Mete Düren, oyuncularımızın son durumu hakkında bilgi verdi. Düren, ameliyat için ülkesine gönderilen ve tedavisine Çek Cumhuriyeti'nde devam edilen Tomas Sivok'un rehabilitasyon raporlarının incelendiğini belirtti. 2 hafta sonra kontrol için İstanbul'a gelecek olan Sivok, kontrollerinin ardından kalan 4 haftalık tedavi süreci için yeniden ülkesine dönecek. Hatırlanacağı gibi Sivok için başarılı geçen ameliyatın ardından İstanbul'a dönüşü için 2 aylık süre verilmiş, tedavisinin bitmesi ardından devre arası kampına yetiştirilmesi planlanmıştı.
Bir süredir 5'e 2 pas çalışmalarına katılan Rıdvan Şimşek'in hızla iyileşmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Düren " Genç futbolcumuz Ekim ayının başında takımla birlikte önce çift kale maçlara, daha sonra da tam kapasite ile takım çalışmalarına katılabilecek" dedi.
Yeni transferimiz Fatih Tekke'nun durumunu da incelediklerini belirten Düren "Fatih'in ağrıları geçti. Kendisi salonda güçlendirme çalışmaları yapıyor ve iyileşme süreci programladığımız şekilde devam ediyor, on gün sonra takımla çalışmalara başlayabilecek" ifadesini kullandı.
Prof. Dr. Mete Düren, tesislere yeni tıbbi aletlerin alındığını da belirterek, " Tıbbi teknoloji alanında son derece modern aletler ve tedavi yataklarımızı bugün itibarı ile kullanmaya başladık. Bu yeni aletlerin sakatlığı bulunan futbolcularımızın iyileşme sürecini olumlu etkileyeceğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu.
Prof. Dr. Mete Düren, hala kullanılır durumda olan önceki tıbbi aletler ile tedavi yataklarının ise, altı yapı ve diğer branşlarımızdaki sporcularımızın hizmetine verildiğini sözlerine ekledi.

Diğer Haberler