HABERLER

06.09.2010

Beşiktaş Okul Sözünü Tutuyor

Başkan Yardımcımız Erdoğan Toprak, Mart ayında deprem felaketi yaşayan Elazığ'da yaptırılan Kovancılar Beşiktaş İlköğretim Okulu'nun 2010-2011 eğitim öğretim yılına yetiştirileceğini açıkladı.

Mart ayında Elazığ'da meydana gelen deprem felaketinden sonra bölgede incelemelerde bulunan BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyetimiz, başkanı Sayın Revna Demirören'in öncülüğünde Elazığlılar'a okul sözü vermişti.
Eski yöneticilerimizden Erol Obdan'ın da desteği ile yürütülen çalışmalarda sona gelindi ve okulun yapımı büyük oranda tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde okulda incelemelerde bulunan Dernekler Komitesi Eş Başkanımız Yaşar Güngör Şahin, Bedensel Engelliler Şubesi Komite Üyesi Cüneyt Veziroğlu ve Mimarımız Metin Demir eksiklikleri tespit etti.
BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyetimiz, konu ile ilgili olarak Kulübümüz'ün Başkan Yardımcısı ve İstişare Heyetleri Başkanımız Erdoğan Toprak yönetiminde geniş katılımlı bir toplantı yaptı. 
Okul ile ilgili son durumun değerlendirildiği toplantıdan sonra açıklama yapan Başkan Yardımcımız Erdoğan Toprak, okulun 2010-2011 eğitim öğretim yılına yetiştirileceğini söyledi.
Okulun yapımında sergilediği çabalardan dolayı eski yönetimiz Erol Obdan'a teşekkür eden Toprak, "Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Kulübümüz, depremle sarsılan Elazığ halkına elini uzattı. BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyetimiz'in yapımını üstlendiği okulun yapımında son aşamaya gelindi, ufak tefek eksiklikler var. Beşiktaş İlköğretim Okulu, 2010-2011 eğitim öğretim yılına yetiştirilecek" diye konuştu.
Bilgisayar labaratuvarının da yer alacağı Kovancılar Beşiktaş İlköğretim Okulu, 2010-2011 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak. Okulun resmi açılışı bazı bakanların da katılacağı törenle gerçekleştirilecek. 


 

Diğer Haberler