HABERLER

30.08.2010

Hasan Polat Toprağa Verildi

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) eski başkanlarından Hasan Polat, Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

1954-57 ve 1970-76 yılları arasında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olarak Türk futboluna önemli hizmetlerde bulunan ve bir dönem futbol takımımızda oynayan TFF eski başkanlarından Hasan Polat’ın Teşvikiye Camii’ndeki cenaze törenine Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, İstanbul Gençlik Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, Başkan Yardımcımız Erdoğan Toprak, Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Orhan Saka, Genel Müdürümüz Murat Ülgen, Dernek Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, spor camiasının önde gelen isimleri, Polat'ın ailesi ve yakınları katıldı.
Yaptığı açıklamada, Türk sporuna uzun yıllar hizmet etmiş önemli bir spor adamını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen Başkan Yardımcımız Erdoğan Toprak, “Türk sporu bu kıymetli isimlerin hizmetleriyle bugünlere geldi. Değerli bir insanı kaybettik, başımız sağ olsun” dedi.
Hasan Polat’ın cenazesi, Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.





Diğer Haberler