HABERLER

29.08.2010

Futbolcularımızdan Açıklamalar

Kaptanımız İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ile genç futbolcumuz Necip Uysal, K.Karabükspor maçını değerlendirdi.

İbrahim Üzülmez: İlk yarı çok fazla pozisyon verdik. Defans sadece defans oyuncularıyla yapılmaz. Takım defansını ne kadar iyi yapabiliyoruz, bunu kendi aramızda değerlendirmemiz gerekiyor. Takım defansında eksiklerimiz var. İkinci yarıda çok daha iyi mücadele ettik. Rakibimize çok pozisyon vermedik. Oyun olarak da kendimizi geliştirmemiz gerekiyor.
İbrahim Toraman: Her zaman sakatlıktan sonraki ilk maçlar zordur. Her şeye rağmen kazandığımız için mutluyuz. Bu sene hedeflerimiz hem ligde hem de UEFA'da büyük. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Takım olarak gücümüz var. Tabii ki eksiklerimiz var, bunları giderdiğimiz zaman çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Karabük'ün golünde bireysel bir hatamız vardı. Boş pozisyonda topa yükseldiğim zaman top bir an kayboldu, spotlardan dolayı iyi zamanlama yapamadım.
Necip Uysal: Takım olarak çok iyi oynuyoruz, herkes katkı sağlıyor. Ben de kendimi daha hırslı olarak maçlara hazırlıyorum. Üstüne koyarak gidiyorum. Kondisyonumu artırmam lazım. Yolun başındayım, yapmam gereken çok sey var.
 

Diğer Haberler