HABERLER

27.08.2010

Adalı ve Zülfikaroğlu’ndan Değerlendirmeler

Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkanımız Serdal Adalı ile Futbol Komitesi Üyemiz Cengiz Zülfikaroğlu, UEFA Avrupa Ligi grup kuraları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Monaco'da kura çekiminde bulunan Asbaşkanımız Serdal Adalı, "Kura çekiminden önce rakip konusunda bir beklentimiz olmadı. Kurduğumuz yeni kadro ile UEFA Avrupa Ligi'nde gidebildiğimiz kadar gitmeyi istiyoruz. Hedefimiz yüksek. Porto dışındaki CSKA Sofya'nın Bulgaristan, Rapid Wien'in Avustarya takımı olması nedeniyle deplasman sorunu da yaşayacağımızı düşünmüyorum" diye konuştu.
Türkiye'nin ülke puanını yükseltme konusunda Beşiktaşımız'a görev düştüğünü belirten Adalı, "Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Gönül isterdi ki diğer takımların temsilcileri de bugün burada, bu salondaki yerlerini alsınlar. Ancak kısmet değilmiş, bir dahaki seneye artık" dedi.
Yönetim Kurulu Üyemiz Cengiz Zülfikaroğlu ise, "Beşiktaş'ın hedefi çıtayı yükseltmek. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kura öncesi ben içimden Villareal takımını geçirmiştim ancak olmadı. Hedefimiz belli ve çıtamız yüksek" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler