HABERLER

03.07.2010

Beşiktaş:1 - Neftçi Bakü:1

Futbol Takımımız, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile 1-1 berabere kaldı. Quaresma ve Hilbert'in de forma giydiği maçta golümüzü 83. dakikada Erkan Kaş attı.

Yeni Teknik Direktörümüz Bernd Schuster'in ilk kez Siyah-Beyazlılarımız'ın başında çıktığı hazırlık mücadelesi, Bischofshofen Stadı'nda oynandı.
Karşılaşmayı çok sayıda gurbetçimiz izledi ve tezahüratlarıyla oyuncularımıza destek oldu. Gurbetçilerimiz yeni transferlerimiz Quaresma ve Hilbert'e de ayrıca sevgi gösterilerinde bulundu.
BİRİNCİ DEVRE
Takımımız; Rüştü Reçber, Erkam Reşmen, İbrahim Toraman, Zapotocny, İsmail Köybaşı, Fink, Uğur İnceman, Ali Kuçik, Tabata, Quaresma ilk 11'i ile sahaya çıktı.
Yeni transferimiz Quaresma, ilk 11'de sahaya çıkarak ilk kez siyah-beyazlı formamızla mücadele etti.
Mücadelenin başından itibaren oyunun kontrolünü eline alan Takımımız'da Alman futbolcumuz Fink, 22. dakikada kornerden gelen topla kale önünde buluştu; uygun pozisyonda olmasına karşın topa istediği gibi vuramayınca mutlak bir gol kaçtı. Neftçi Bakü ise 23. dakikada Abishev'in, uzaktan sert şutunda gelen golle 1-0 öne geçti. 27. dakikada Tabata'nın serbest atıştan sert şutunda meşin yuvarlak üst direğe çarpıp auta çıktı. İlk yarı 1-0 Azerbaycan ekibinin üstünlüğü ile tamamlandı.
Maçın ilk devresinde insiyatif almaya çabalayan ve kanatlardan ataklarla forvetlerimize top taşımaya çalışan Quaresma, özellikle akıllı pasları, çalımları ve top saklamasıyla dikkatleri çekti.
İKİNCİ DEVRE
Takımımız, mücadelenin ikinci devresine tamamen farklı bir kadro ile çıktı. İkinci devre sahada mücadele eden 11'imiz şöyleydi: Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, Delgado, Ferrari, Sivok, Erhan Güven, Ernst, Nihat Kahveci, Hilbert, Erkan Kaş, Bobo.
Karşılaşmanın ikinci devresinde uzun bir aradan sonra sahaya çıkan Delgado, 55. dakikada rakiplerinden sıyrıldı ve uygun pozisyon bularak uzaktan sert bir şut çekti; top direğin hemen yanından auta giderken, gurbetçilerimiz Arjantinli oyuncumuzu alkışladı. Delgado güzel futbolu ile alkış topladı. Nihat Kahveci de futboluyla dikkat çeken isimler arasındaydı.
83. dakikada genç futbolcumuz Erkan Kaş, güzel bir gol kaydederek 1-1'lik eşitliği sağladı.
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol gelmeyince mücadele 1-1 tamamlandı.
MAÇIN AYRINTILARI
Stat:
Bischofshofen / Avusturya
Hakemler: Alexandru Dan Tudor, Aurel Onite, Sebastian Stolanof
Beşiktaş:
1. DEVRE

Rüştü Reçber, Erkam Beşmen, İbrahim Toraman, Zapotocny, İsmail Köybaşı, Uğur İnceman, Fink, Ali Kuçik, Nobre, Tabata, Quaresma.
2.DEVRE
Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, Delgado, Ferrari, Sivok, Erhan Güven, Ernst, Nihat Kahveci, Hilbert, Erkan Kaş, Bobo.
Teknik Direktör: Bernd Schuster
Neftçi Bakü: Garibauskas Paulius, Malikov Rail, Silva Denis, Georgiyevskiy S Turallarco, Guliyev Farid,Bakhshiyev Elmar, Musaynar Jarid, Abishev Ruslav, Guliyev Tarlan, Abdullayev Rashad, Guluzade Amit
Yedekler: Mehdiyev Rauf, Abdullayer Araz, Burduli Vladimer, İmamverdiyev Javid, Carlos Jose, Hasanov Orkhan, Narimanov Tural
Teknik Direktör: Asador Arif










 

Diğer Haberler