HABERLER

02.07.2010

Yönetim Kurulumuz’dan Açıklama

Yönetim Kurulumuz, 2 Temmuz 2010 tarihli Hürriyet gazetesinde Sayın Erman Toroğlu'nun köşesinde ileri sürdüğü iddialara karşı bir açıklama yapma gereği duymuştur.

Öncelikle yazının Sayın Toroğlu'nun kendi görüşlerini Başkanımız Sayın Demirören ve Yönetim Kurulu'nun görüşleriymiş gibi kaleme almasını hayretle karşılıyoruz.
Tüm spor kamuoyunun bildiği gibi, bu konu Sayın Başkanımız ve Sayın Denizli'nin birlikte düzenlemiş oldukları basın toplantısında tüm ayrıntılarıyla aktarılmıştı.
Bu tarihten sonra değişik hoca alternatifleri ile yapılan görüşmeler sonrasında A Takımı Teknik Direktörlüğüne Sayın Bernd Schuster'in getirilmiş olması tamamen Sayın Denizli'nin görevi bırakması konusunda Sayın Başkanımız'a iletmiş olduğu talep neticesinde gerçekleşmiştir.
Yazıda iddia edilen hayali senaryo ile, Sayın Başkanımız'ın ligin bitimine 6 hafta kala Sayın Denizli ile yapmış olduğu sözleşmenin hiçbir mantık ve izanla bağdaşmadığı gerçeği tüm spor kamuoyu tarafından benimsenmiş bir gerçek iken, Sayın Toroğlu'nun kimse ile konuşmadan, gerçekleri öğrenme gereği hissetmeden bu tür yorumlar yapmasını yadırgıyoruz.
Sayın Denizli ile yapılan basın toplantısı kendisi ile Kulübümüz arasındaki ilişkinin ve manevi bağın kesilmesi değil, kısa bir süre içinde yeniden farklı bir görev anlayışı içerisinde sürdürülecek, yeni bir işbirliği ve gönül bağının başladığı gündür.
Durumu saygılarımızla spor kamuoyunun bilgilerine sunarız,
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu

Diğer Haberler