HABERLER

27.06.2010

İbrahim Üzülmez: \"Yeni Bir Başlangıç Yapacağız\"

Kaptanımız İbrahim Üzülmez, Avusturya kampında bir basın toplantısı düzenleyerek Takımımız’ın yeni sezondaki hedeflerinden bahsetti.

Yeni bir başlangıç yapmak için tüm ekip olarak yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten İbrahim Üzülmez, Takımımız’ın bu yılki hedeflerinin Beşiktaş’ı yurtiçinde ve yurtdışında en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirtti. Tecrübeli futbolcumuz, “Hedefimiz Avrupa Ligi’nde final oynamak, ligde ise şampiyon olmak. Bunun için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Umarım hem lig hem de  Avrupa Ligi’nde şampiyonluk yaşarız” ifadelerini kullandı.
Kamp döneminin yorucu olduğunu ancak kimsenin bu durumdan şikayetçi olmadığını söyleyen tecrübeli futbolcumuz, “Herkes maksimum seviyede çalışıyor ve elinden geleni yapıyor. Yeni bir çalışma temposu içindeyiz, zaman zaman zorlanıyoruz fakat kimsenin şikayeti yok. Bu çalışmalarımızın karşılığını alacağız” diye konuştu.

Teknik Direktörümüz Schuster’in tek hedefinin Takımımız’ı başarıya ulaştırmak olduğunu ve bunun için durumu en iyi futbolcularımıza forma vereceğini ifade eden İbrahim Üzülmez, “Hocamız, hücum oynayabileceğimiz gibi defansif unsurları da göz ardı etmeyeceğimizi söylüyor. İyi, genç ve kaliteli bir ekibiz. Bu sezon izleyenlere keyif veren bir takım olacağız” dedi.
Yeni transferlerimiz Quaresma ve Hilbert’i de değerlendiren İbrahim Üzülmez, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Hilbert ve Quaresma önemli oyuncular. Hocamızın antrenmanlarda verdiği görevi en iyi şekilde yapıyorlar. İki oyuncunun da takımımıza büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Quaresma çok önemli bir futbolcu.”
Yabancı sayısının yükseltilmesiyle ilgili de konuşan Üzülmez, yabancı futbolcu transferine karşı olmadığı ancak yıldız denilen birçok futbolcunun Türk futboluna bir şey vermeden ayrıldıklarını söyleyerek, “Yıldız futbolcu transfer etmek önemlidir ama yıldız oyuncuyu oynatmak daha zor bir iştir. Ben yabancı oyuncuya karşı değilim. Fakat Türkiye’ye gelecek yabancıların kaliteli olması ve takıma mutlaka katkı sağlaması gerekiyor. Futbolumuza, takımlarımıza hiçbir şey vermeden buradan ayrılan çok yıldız gördüm. Yabancı futbolcuların gençlere örnek olması ve oynadıkları takımların belli bir seviyeye ulaşmasında yardımcı olmaları gerekmektedir” şeklinde konuştu.
Gençlerle çalışmanın kendisine zevk verdiğinden de bahseden İbrahim Üzülmez, gençlere örnek olmak için konuşmanın değil, çalışmanın önemli olduğunu ifade etti. 11 yıldır Beşiktaş forması giyen tecrübeli oyuncumuz, “Bu camiayı çok seviyorum. Hocalarımızın gözüne girmek için hepimiz çok çalışıyoruz. Onlar da çalışan oyuncuya görev veriyorlar. Camiayı sevince daha fazla katkı sağlamak için çaba gösteriyorsunuz” diye konuştu.





Diğer Haberler