HABERLER

26.06.2010

Takımımız Avusturya’da

Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya’ya giden Futbol Takımımız, oteline yerleşti.

Münih’te taraftarlarımızın karşıladığı Siyah Beyazlılarımız, 1.5 saat sürten otobüs yolculuğunun ardından Avusturya’nın Pongau bölgesindeki St. Johann kasabasına ulaştı.
Teknik Direktörümüz Schuster’in belirlediği kamp programına göre Ekibimiz, günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanacak. Takımımız’ın ilk çalışması saat 10.00’da, ikinci antrenmanı ise 18.00’de olacak. Basın mensupları, idmanların ilk yarım saatinde görev yapabilecek.
Milli takımlarıyla Dünya Kupası'nda bulunan Tello ve Holosko’nun yanı sıra tedavileri süren Yusuf ve Rıdvan kampta bulunmazken; Teknik Direktörümüz Schuster, genç futbolcularımız Ali Kuçik, Cumali Bişi, Erkam Reşmen, Erkan Kaş, Atınç Nukan ve Onur Bayramoğlu’nu kamp kadrosuna dahil etti.
7 Temmuz’a kadar Avusturya’da kamp yapacak olan Takımımız, burada iki hazırlık maçı oynayacak. İlk olarak 3 Temmuz Cumartesi günü Azeri takımı Neftchi Baku ile Bischofshofen Stadı’nda karşılaşacak olan Siyah Beyazlılarımız, ikinci maçını ise 6 Temmuz Salı günü Avusturya ikinci liginde mücadele eden SV Grödig ile Untersberg Arena’da yapacak.




Diğer Haberler