HABERLER

21.06.2010

Beşiktaşlı Şehidimizi Uğurladık

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde düzenlenen hain terör saldırısında şehit düşen Beşiktaş taraftarı kahraman askerimiz Ramazan Erdem bugün memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gökçeler Beldesi’nde ikamet eden ve askerliğinin baharında hain teröristlerle girdiği çatışmada çarpışarak şehit olan Ramazan Erdem’in Beşiktaş’a gönül vermiş kahramanlardan olması üzüntümüzü daha da arttırdı.
Beşiktaş tarihi; Balkan Harbi, Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale Savaşı gibi Türk tarihinde önemli yerleri olan savaşlarda hayatını vatanı için feda eden Beşiktaşlılar’la doludur. 107 yıllık Beşiktaş tarihinde en çok gurur duyduğumuz isimler, vatanı için canlarını feda eden Beşiktaşlılardır. Hakkari’deki hain terör saldırısında hayatını vatanı için feda ederek şehitlik gibi en yüce makama ulaşan Beşiktaş taraftarı şehit kardeşimiz Ramazan Erdem de kendileriyle gurur duyduğumuz bu kahraman isimler arasındaki yerini almıştır. Bugün Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulumuz, Ramazan Erdem’in ailesine telgraf ve cenazeye çelenk göndererek, şehidimizin ailesinin acısını paylaşmışlardır. Cenaze törenine Karadeniz Ereğli Beşiktaşlılar Derneği ve çok sayıda taraftarımız da katılmıştır.
Şehit askerimiz Ramazan Erdem ve aynı çatışmada hayatını kaybeden bütün şehitlerimiz, gönlümüzün en müstesna yerinde kıymetleri hiçbir zaman azalmayacak şekilde sonsuza kadar kalacaklardır.
Şehidimiz Ramazan Erdem’in cenazesi bugün öğle namazı sonrasında Ereğli Gökçeler Beldesi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmiştir.

Diğer Haberler