HABERLER

21.06.2010

Quaresma’nın İmzası Dünya Basınında

Dünyaca ünlü yıldız futbolcumuz Ricardo Quaresma’nın BJK İnönü Stadı’nda attığı tarihi imza dünya basınının gündeminde yer aldı.

Özellikle Portekiz basınında geniş yer bulan imza töreni, geçtiğimiz yıl Real Madrid’e transfer olan Cristiano Ronaldo’nun imza töreniyle kıyaslandı. İmza töreninde yaşananlara geniş yer veren Avrupa medyası, bunun bir delice sevda olduğunu ifade etti. Cristiano Ronaldo’nun Real Madrid’e transferinden sonra bir Portekizli oyuncu için düzenlenen en görkemli karşılama töreni olduğunu ifade eden Abola Gazetesi, “Kanını sahalarda bırakacak yıldız” başlığını atarak, “Quaresma çılgınlığı tüm Türkiye’yi sarmış durumda” yorumunu yaptı.
“Türkiye’de herkes Q7 için deli oldu” başlığını atan Portekizli Record Gazetesi haberin devamında “Cristiano Ronaldo şöleni yaşayan Portekizliler ikinci şölene Türkiye’de tanık oldu” diye yazdı.
Böyle bir imza töreninin çok az futbolcuya nasip olacağını belirten O Jogo Gazetesi, “Türkiye’de Quaresma çılgınlığı” başlığıyla verdiği haberi, “25 bin yürek Quaresma oldu” şeklinde duyurdu.
İtalyan internet sitesi Calciomercatonews.com, Quaresma’nın “Ölünceye kadar savaşacağım” açıklamasına yer verirken, Portekizli medya kuruluşu Jornal de Madeira, “Binlerce Beşiktaş taraftarı Quaresma’nın imza törenine akın etti” şeklinde haber yaptı.
Bir başka Portekizli medya kuruluşu Maisfutebol ise Quaresma’nın imza törenini “Quaresma’nın tanıtımında Beşiktaş taraftarları arasında tam bir çılgınlık yaşandı. İmza töreni, Cristiano Ronaldo’nunki gibi oldu. Beşiktaş taraftarları tribünleri doldurdu” diye yazdı.

Diğer Haberler